OBJAVLJENO 12.12.2022.

Međunarodna godišnja EAEA konferencija

Datum održavanja:

6. i 7. lipnja 2023.

Mjesto održavanja:

Zagreb

Rok za prijavu:

30. travnja 2023.

Za članove i ostale zainteresirane

Europska zajednica za obrazovanje odraslih organizira međunarodnu godišnju konferenciju EAEA konferenciju koja će se održati 6. i 7. lipnja 2023. godine u prostorima Hotela Inernational u Zagrebu. Konferencija će se organizirati u suradnji Ustanove za obrazovanje odraslih Dante i EAEA.

U konferenciju će biti uključeno 130 sudionika iz domene obrazovanja odraslih na razini Europe.

Središnje događaje 6. lipnja predstavljaju godišnja skupština Europske zajednice za obrazovanje odraslih koja će se održati od 9:30 do 16 sati i dodjela Gruntvig nagrada u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu od 18 do 19 sati. Dan završava zajedničkom večerom u restoranu Vinodol s početkom u 19:30.

Drugi dan (7. lipnja) predviđen je za održavanje godišnje konferencije čiji će se radni dio odvijati od 8:30 do 15:30, a obuhvaća okrugle stolove, paralelne radionice i world cafe.

 

Sve dodatne informacije i plan događanja dostupni su na https://conference.eaea.org/

Nadolazeći događaji

Osim obrazovnih institucija članica, rad Zajednice naimjenjen je svim sudionicima obrazovnih procesa u Hrvatskoj te su mnoge naše aktivnosti otvorene za sudjelovanje svim zainteresiranima.

Članstvo

Zajednica okuplja i predstavlja ustanove za obrazovanje odraslih i ustanove članice HGK koje teže razvoju ljudskih potencijala na području Republike Hrvatske s ciljem omogućavanja daljnjeg rasta i razvoja navedenih područja uz naglasak na sinergijsko djelovanje koje će u konačnici potaknuti pozitivne promjene u navedenim područjima.

Članstvo u Zajednici ostvaruje se putem učlanjenja u Hrvatsku gospodarsku komoru.

Sve strane koje su dio sustava trebaju biti zastupljene u njegovom upravljanju.

MALCOLM KNOWLES