OBJAVLJENO 27.10.2023.

Najava događanja ICAE 2023

Zajednica za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih, ove godine sudjeluje na 11. Generalnoj Skupštini ICAE koja će se održati na Baliju, Indonezija od 27. studenog do 1. prosinca 2023. godine. Konferencija se održava u suradnji s Azijskom Južno Pacifičkom Udrugom za osnovno i cjeloživotno obrazovanje (ASPBAE).

Predstavnici Hrvatske delegacije na čelu s predsjednikom Zajednice Andrejem Marušićem imati će priliku sudjelovati i pridonijeti kvalitetnim uvidima i raspravama o trendovima u obrazovanju odraslih na globalnom nivou.

<

Nadolazeći događaji

Osim obrazovnih institucija članica, rad Zajednice naimjenjen je svim sudionicima obrazovnih procesa u Hrvatskoj te su mnoge naše aktivnosti otvorene za sudjelovanje svim zainteresiranima.

Članstvo

Zajednica okuplja i predstavlja ustanove za obrazovanje odraslih i ustanove članice HGK koje teže razvoju ljudskih potencijala na području Republike Hrvatske s ciljem omogućavanja daljnjeg rasta i razvoja navedenih područja uz naglasak na sinergijsko djelovanje koje će u konačnici potaknuti pozitivne promjene u navedenim područjima.

Članstvo u Zajednici ostvaruje se putem učlanjenja u Hrvatsku gospodarsku komoru.

Sve strane koje su dio sustava trebaju biti zastupljene u njegovom upravljanju.

MALCOLM KNOWLES