OBJAVLJENO 14.6.2022.

Izborna sjednica Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih

Dana 13. lipnja 2022. održana je izborna sjednica Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih. Na sjednici je jednoglasno izabrano rukovodstvo Zajednice. Za predsjednika Zajednice izabran je Andrej Marušić (Ustanova za obrazovanje odraslih Dante), za potpredsjednika Igor Pureta (Ramiro d.o.o.) te za potpredsjednicu Ana Gale (Učilište Studium). Isto tako, dogovoreno je da će Zajednica djelovati u dvije grupacije. Na čelu grupacije za obrazovanje odraslih bit će Andrej Marušić, dok će predsjednik grupacije za razvoj ljudskih potencijala biti Igor Pureta.

Oformljeno je vijeće koje čini jedanaest članova u cilju ostvarivanja cilja Zajednice koji teži omogućavanju daljnjeg razvoja i unaprjeđenja područja ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih putem sinergijskog djelovanja članica i svih zainteresiranih.

<

Nadolazeći događaji

Osim obrazovnih institucija članica, rad Zajednice naimjenjen je svim sudionicima obrazovnih procesa u Hrvatskoj te su mnoge naše aktivnosti otvorene za sudjelovanje svim zainteresiranima.

Članstvo

Zajednica okuplja i predstavlja ustanove za obrazovanje odraslih i ustanove članice HGK koje teže razvoju ljudskih potencijala na području Republike Hrvatske s ciljem omogućavanja daljnjeg rasta i razvoja navedenih područja uz naglasak na sinergijsko djelovanje koje će u konačnici potaknuti pozitivne promjene u navedenim područjima.

Članstvo u Zajednici ostvaruje se putem učlanjenja u Hrvatsku gospodarsku komoru.

Sve strane koje su dio sustava trebaju biti zastupljene u njegovom upravljanju.

MALCOLM KNOWLES