OBJAVLJENO 22.11.2023.

Najava – konferencija u prosincu

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, poziva vas na  konferenciju Pregled poduzetih koraka na području kvalitete, programa, pristupa ciljnim skupinama i medijska pismenost i Konferenciju obrazovanija odraslih HGK12. i 13. prosinca 2023. godine s početkom u 10 sati u Hotelu Antunović (Zagrebačka avenija 100, Zagreb).
Cilj konferencije je dati godišnji pregled važnih tema uz aktivno sudjelovanje dionika i predstavnika Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva rada, mirovinskog sustava i socijalne politike i Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.  Kroz predavanja i panel rasprave prikazat ćemo važnost kontinuiranog usavršavanja kroz kvalitetu i vanjsko vrednovanje kao i važnost provedbe projekata s ciljem usavršavanja djelatnika ustanova za obrazovanje odraslih.

Program dvodnevne konferencije možete vidjeti OVDJE

Sudjelovanje je besplatno, ali mjesta su ograničena.

Stoga je prijava za sudjelovanje obavezna putem Digitalne komore ili OVDJE najkasnije do petka 8. prosinca, do 12 sati.

<

Nadolazeći događaji

Osim obrazovnih institucija članica, rad Zajednice naimjenjen je svim sudionicima obrazovnih procesa u Hrvatskoj te su mnoge naše aktivnosti otvorene za sudjelovanje svim zainteresiranima.

Članstvo

Zajednica okuplja i predstavlja ustanove za obrazovanje odraslih i ustanove članice HGK koje teže razvoju ljudskih potencijala na području Republike Hrvatske s ciljem omogućavanja daljnjeg rasta i razvoja navedenih područja uz naglasak na sinergijsko djelovanje koje će u konačnici potaknuti pozitivne promjene u navedenim područjima.

Članstvo u Zajednici ostvaruje se putem učlanjenja u Hrvatsku gospodarsku komoru.

Sve strane koje su dio sustava trebaju biti zastupljene u njegovom upravljanju.

MALCOLM KNOWLES