OBJAVLJENO 12.7.2023.

Održan partnerski sastanak projekta Erasmus+ StepForward

Prvi partnerski sastanak projekta Erasmus+ Step Forward, održao se u organizaciji koordinatora projekta, Hrvatske gospodarske komore. Sastanku su prisustvovali predstavnici sve tri partnerske organizacije (Andragoško društvo Slovenije, Društvo andragoga Srbije i Hrvatska gospodarska komora).

Tijekom ove produktivnog sastanka partneri su zajednički odredili smjer ključnih aktivnosti upravljanja projektom i iznijeli sveobuhvatan plan aktivnosti i raspodjelu uloga među partnerima. Sastanak je završen najavom datuma za naš sljedeći sastanak u Ljubljani, 7. prosinca 2023. godine.

<

Nadolazeći događaji

Osim obrazovnih institucija članica, rad Zajednice naimjenjen je svim sudionicima obrazovnih procesa u Hrvatskoj te su mnoge naše aktivnosti otvorene za sudjelovanje svim zainteresiranima.

Članstvo

Zajednica okuplja i predstavlja ustanove za obrazovanje odraslih i ustanove članice HGK koje teže razvoju ljudskih potencijala na području Republike Hrvatske s ciljem omogućavanja daljnjeg rasta i razvoja navedenih područja uz naglasak na sinergijsko djelovanje koje će u konačnici potaknuti pozitivne promjene u navedenim područjima.

Članstvo u Zajednici ostvaruje se putem učlanjenja u Hrvatsku gospodarsku komoru.

Sve strane koje su dio sustava trebaju biti zastupljene u njegovom upravljanju.

MALCOLM KNOWLES