OBJAVLJENO 3.4.2023.

Poziv na konferenciju EDUkarijera – Obrazovanjem do zanimanja budućnosti, 20. travnja 2023.

Poštovani članovi Zajednice,

pozivamo Vas na konferenciju EDUkarijera – Obrazovanjem do zanimanja budućnosti, koja će se održati 20. travnja 2023. godine, u 10.00 sati u prostorijama „KRAŠ“ Auditorium – poslovna zgrada KRAŠ (Ravnice 48,  Zagreb).

Cilj konferencije je osvješćivanje potreba tvrtki, ustanova za obrazovanje odraslih i korisnika o mogućnostima koje se nude za usavršavanje, osobni rast i razvoj. Prikazat ćemo važnost usavršavanja za tvrtke i pojedince kako bi se kroz različite obrazovne sadržaje i mjere osnažilo hrvatsko gospodarstvo i ojačala otpornost hrvatskih tvrtki uslijed kriza i nedostatka kvalificirane radne snage. Kroz dvije panel rasprave, predstavljanje istraživanja na temu poželjnih vještina i usavršavanja te predavanja raspravljat će stručnjaci iz područja rada, obrazovanja odraslih i ljudskih resursa.

Napomena: Samo za članove Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih HGK sudjelovanje na konferenciji neće se naplatiti već konzumirati iz članarine HGK. Ostali uvjeti navedeni na web objavi Konferencije se odnose na poslovne subjekte koji nisu članovi naše Zajednice.

Rok za prijavu: 18.4.2023., do 12 sati

Prilikom prijave na konferenciju molimo da se koristite web  prijavnim obrascem.

Više informacija o programu i prijavni obrazac dostupni su OVDJE.

<

Nadolazeći događaji

Osim obrazovnih institucija članica, rad Zajednice naimjenjen je svim sudionicima obrazovnih procesa u Hrvatskoj te su mnoge naše aktivnosti otvorene za sudjelovanje svim zainteresiranima.

Članstvo

Zajednica okuplja i predstavlja ustanove za obrazovanje odraslih i ustanove članice HGK koje teže razvoju ljudskih potencijala na području Republike Hrvatske s ciljem omogućavanja daljnjeg rasta i razvoja navedenih područja uz naglasak na sinergijsko djelovanje koje će u konačnici potaknuti pozitivne promjene u navedenim područjima.

Članstvo u Zajednici ostvaruje se putem učlanjenja u Hrvatsku gospodarsku komoru.

Sve strane koje su dio sustava trebaju biti zastupljene u njegovom upravljanju.

MALCOLM KNOWLES