OBJAVLJENO 23.1.2023.

Poziv na prijavu za XI. Međunarodni andragoški simpozij

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih organizira XI. Međunarodni andragoški simpozij, koji će se održati od 22. do 24. veljače 2023. godine u Hotelu Le Méridien Lav, Grljevačka 2A, Podstrana, Split.

Simpozij se organizira u okviru ESF-ova projekta Promocija cjeloživotnog učenja faza II, Element 2: Jačanje kompetencija obrazovnog osoblja u ustanovama za obrazovanje odraslih.

Ovogodišnji Simpozij bit će usmjeren na aktualne teme vezane uz obrazovanje odraslih a koje pridonose daljnjem razvoja vještina kod obrazovnog osoblja iz ustanova za obrazovanje odraslih usklađenih s potrebama polaznika programa obrazovanja odraslih te potrebama tržišta rada.

Pravo sudjelovanja i prijave na Simpozij ima obrazovno osoblje iz ustanova registriranih za obavljanje djelatnosti obrazovanja odraslih, odnosno osobe koje je ustanova prijavitelja upisala u AZUP kao obrazovno osoblje.

Rok za prijavu je do 27. siječnja 2023. do 12:00 sati.

Prijave su moguće isključivo putem online obrazaca OVDJE koji će biti otvoren 23. siječnja u 15:00 sati.

 

Detaljan program Simpozija moći ćete uskoro pronaći na službenoj web stranici Tjedna cjeloživotnog učenja www.cjelozivotno-ucenje.hr

Za sve dodatne informacije možete se obratiti gđi. Marini Režek Cvetko na broj telefona: 01 6274 659 ili putem elektroničke pošte: marina.rezek.cvetko@asoo.hr

<

Nadolazeći događaji

Osim obrazovnih institucija članica, rad Zajednice naimjenjen je svim sudionicima obrazovnih procesa u Hrvatskoj te su mnoge naše aktivnosti otvorene za sudjelovanje svim zainteresiranima.

Članstvo

Zajednica okuplja i predstavlja ustanove za obrazovanje odraslih i ustanove članice HGK koje teže razvoju ljudskih potencijala na području Republike Hrvatske s ciljem omogućavanja daljnjeg rasta i razvoja navedenih područja uz naglasak na sinergijsko djelovanje koje će u konačnici potaknuti pozitivne promjene u navedenim područjima.

Članstvo u Zajednici ostvaruje se putem učlanjenja u Hrvatsku gospodarsku komoru.

Sve strane koje su dio sustava trebaju biti zastupljene u njegovom upravljanju.

MALCOLM KNOWLES