OBJAVLJENO 15.2.2023.

Poziv za prijavu na Godišnju međunarodnu konferenciju ,,Učenje odraslih i zelena tranzicija“

Godišnja međunarodna konferencija ,,Učenje odraslih i zelena tranzicija“ održat će se 6. i 7. lipnja 2023. godine u prostorijama Hotela International u Zagrebu.

Organizatori konferencije su Ustanova za obrazovanje odraslih Dante u suradnji sa Europskom zajednicom za obrazovanje odraslih (EAEA). Na konferenciji se očekuje sudjelovanje više od 130 predstavnika iz područja obrazovanja odraslih. Kroz dvodnevne aktivnosti, događaj će obuhvatiti godišnju skupštinu, dodjelu Gruntvig nagrada i konferenciju koja će se osvrnuti na učenje odraslih i zelenu tranziciju.

Radni jezik cjelokupnog događaja je engleski.

Sve dodatne infromacije i prijavni obrazac možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://conference.eaea.org/.

Prijave su dostupne do 30 travnja 2023.

 

 

<

Nadolazeći događaji

Osim obrazovnih institucija članica, rad Zajednice naimjenjen je svim sudionicima obrazovnih procesa u Hrvatskoj te su mnoge naše aktivnosti otvorene za sudjelovanje svim zainteresiranima.

Članstvo

Zajednica okuplja i predstavlja ustanove za obrazovanje odraslih i ustanove članice HGK koje teže razvoju ljudskih potencijala na području Republike Hrvatske s ciljem omogućavanja daljnjeg rasta i razvoja navedenih područja uz naglasak na sinergijsko djelovanje koje će u konačnici potaknuti pozitivne promjene u navedenim područjima.

Članstvo u Zajednici ostvaruje se putem učlanjenja u Hrvatsku gospodarsku komoru.

Sve strane koje su dio sustava trebaju biti zastupljene u njegovom upravljanju.

MALCOLM KNOWLES