OBJAVLJENO 7.12.2022.

TCA Seminar Erasmus+ Contribution to European Civic Participation

Odlukom Agencije za mobilnost i programe Europske unije predsjednik Andrej Marušić će u ime Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih sudjelovati na kontakt seminaru pod nazivom Erasmus+ Contribution to European Civic Participation koji će se održati u Napulju (Italija) u razdoblju između 18. i 20. prosinca 2022.

Kontakt seminar organizira talijanska nacionalna Erasmus+ agencija s ciljem stvaranja preduvjeta za formiranje umrežene grupe sa svrhom daljnje diseminacije i osvještavanja učenika, studenata, nastavnika i odraslih o građanskim mogućnostima i izgradnji osjećaja pripadnosti Europi.

Više informacija o događaju dostupno je ovdje

<

Nadolazeći događaji

Osim obrazovnih institucija članica, rad Zajednice naimjenjen je svim sudionicima obrazovnih procesa u Hrvatskoj te su mnoge naše aktivnosti otvorene za sudjelovanje svim zainteresiranima.

Članstvo

Zajednica okuplja i predstavlja ustanove za obrazovanje odraslih i ustanove članice HGK koje teže razvoju ljudskih potencijala na području Republike Hrvatske s ciljem omogućavanja daljnjeg rasta i razvoja navedenih područja uz naglasak na sinergijsko djelovanje koje će u konačnici potaknuti pozitivne promjene u navedenim područjima.

Članstvo u Zajednici ostvaruje se putem učlanjenja u Hrvatsku gospodarsku komoru.

Sve strane koje su dio sustava trebaju biti zastupljene u njegovom upravljanju.

MALCOLM KNOWLES